Благодійна акція під гаслом “Збирай кришки на протези для воїнів”

2017-04-04

/Files/images/rm/20170419.jpg

В нашій школі почали збирати кришки від пластикових пляшок для протезування бійців АТО. Зібрано 11 288 кришечок. Благодійна акція під гаслом “Збирай кришки на протези для воїнів” стартувала в Україні. “Збирай кришки на протези для воїнів” – це акція до якої може долучитись кожен, адже з малого починається щось велике

Зародилась акція зі збору пластикових кришок в Туреччині, коли молодий студент зібрав 35 тонн кришок, а за виручені грощі купив інвалідне крісло для однієї з лікарень. Пізніше збирати кришки почали в Європі, тепер і в Україні.

Кришки від пластикових пляшок виготовляються з поліетилену високої щільності. У природі цей матеріал розкладається за 100-200 років, а при спалюванні виділяє у повітря цілий ряд небезпечних речовин (оцтова кислота, формальдегід і т.д.).

Тому збір та переробка пластикових кришок дозволяють зменшити забрудненість природи. А отримані від переробки кошти, будуть витрачені на допомогу людям з обмеженими можливостями (придбання інвалідних візків, слухових апаратів тощо).

така акція приносить потрійну вигоду: корисна справа для довкілля, молодь має заняття, та ще й бійці матимуть протези.

/Files/images/rm/------55775.jpg/Files/images/rm/20170419.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi