Акція Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця"

2017-03-20

/Files/images/rm/imageshjhj.jpg

«Серце до серця» — благодійна акція Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця", що проходить кожного року, починаючи з 2006 р.

Метою акції є збір коштів для закупівлі обладнання для дитячих медичних закладів держави. Обладнання вже допомогло дітям, що мають вади з слухом та зором, недоношеним новонародженим дітям, а також дітям хворим на цукровий діабет.

Проведено широку роз’яснювальну роботу щодо мети та актуальності проведення Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» серед широких верств населення, підприємців, громадських та благодійних об’єднань.

Своєю участю у проведенні благодійної акції ми хочемо показати українцям, що благодійність може бути не жертовністю, а святом допомоги й радості. Хворі дітки зможуть поринути у веселу атмосферу і згодом також радіти здоровому життю. Зусиллями небайдужих людей у найближчий час благодійність в Україні має перестати бути для всіх чимось далеким і незрозумілим. Ми зробимо крок на нову сходинку порозуміння, взаємодопомоги. Будемо берегти найцінніше – життя та здоров’я кожної людини!

Благодійний внесок учнів, вчителів та працівників школи - 500 гривень.

/Files/images/rm/20170413_131404.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi