• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, події, фото, відео
  • На серці радісно сьогодні, скінчилась літа сонячна пора, у всій великій, вільній Україні, до школи поспішає дітвора!

На серці радісно сьогодні, скінчилась літа сонячна пора, у всій великій, вільній Україні, до школи поспішає дітвора!

2020-09-01

/Files/images/blagoustry_stadonu/1504176920_3.jpg

З радістю поспішали 1 вересня до школи здобувачі освіти ЗОШ І- ІІІ ступенів с. Клювинці після довгої перерви.

З вітальним словом до школярів звернулася директор школи М. Я. Романів, яка привітала присутніх зі святом Першовересня , побажала учням і всім працівникам школи міцного здоров’я і успішного навчального року. Цьогоріч за парту сядуть 143 учні, 12 з них – першокласники.

На святі були присутні голова Гусятинської РДА Надія Галябарда, міський голова Хоростківської ОТГ С. В. Гладун, заступник військового комісара Гусятинського районного військового комісаріату Мирослав Лозінський, начальник мобілізаційного відділу Тернопільського обласного військового комісаріату Дмитро Мерзлікін, в. о. старости с. Клювинці М. К. Музика, отець Ярослав Палій.

Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять усіх захисників та зокрема полеглого героя с. Верхівці Миколи Руснака, чия донька сьогодні поповнила шкільну родину.

Надія Галябарда, голова Гусятинської РДА, побажала учням міцного здоров’я, безмежної віри в себе та в свою країну, високих злетів і здобутків. Вчителям та батькам – здоров’я, терпіння, натхнення і задоволення від навчального процесу. Надія Володимирівна закликала всіх дотримуватись правил санітарної гігієни з метою запобігання та поширення корона вірусної інфекції.

С. В. Гладун привітав шкільну родину з Днем знань, пообіцяв і надалі проводити роботу зі зміцнення матеріально - технічної бази освітнього закладу.

Право надати перший дзвінок було надано дочці загиблого захисника України М. Руснака Софійці та учню 11 класу Стахову Володимиру.

Завести у клас та посадити за парту Софійку Руснак мав за честь начальник мобілізаційного відділу Тернопільського обласного військового комісаріату Дмитро Мерзлікін, який пліч-о-пліч стояв на захисті наших кордонів разом із батьком першокласниці.

Після урочистої лінійки голова РДА та голова Хоростківської ОТГ оглянули навчальний заклад та відмітили, що ЗОШ І – ІІІ ступенів с. Клювинці голова до нового навчального року в умовах адаптивного періоду.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi