1 вересня - День знань.

2021-09-01

/Files/images/buklet/зображення_viber_2021-09-20_20-20-57-863.jpg

1 вересня - День знань. Це перший дзвоник у школі і хвилювання, море квітів і білих бантів, і, звичайно, традиційні уроки. Це довгоочікуваний день для тих, хто вперше переступить шкільний поріг. Особлива увага також була приділена і випускникам школи, для яких цей перший дзвоник у рідній школі і перше вересня у ній уже не повториться.

Директор школи Романів М.Я урочисто відкрила святкову, ювілейну 50 –ту лінійку Першого дзвоника. Вона, зокрема, сказала, що навчальний рік для вчителів і учнів, це як посівна для хлібороба, який сіє зерно, щоб зібрати врожай хліба, учитель же сіє знання, мудрість, щирість, доброту, взаємоповагу у своїх вихованців, які будуватимуть вільну, незалежну Україну.

На свято завітали староста села Балицький М.І, отець Ярослав та отець Віктор. Вони привітали дітей і вчителів із святом та початком нового навчального року і побажали міцного здоров’я, активних трудових буднів, вирости достойними громадянами неньки – України.

Багато теплих і щирих слів було сказано цього дня винуватцям свята.

Вшанували хвилиною мовчання загиблих за волю України. Після завершення урочистостей випускники відвели першачків у класну кімнату, де для них перша вчителька провела перший урок.

/Files/images/buklet/зображення_viber_2021-09-20_20-20-58-054.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi